vineri, 19 august 2011

Noua placa RIGIPS® FONIC


Atunci cand ai nevoie de compartimentari care sa aduca liniste in locuinte, da linistea mai tare cu RIGIPS® FONIC. Noua placa de gips-carton albastra aduce un plus de izolare acustica de 4 dB cand este folosita la constructia peretelui simplu placat de grosime 100mm. Prin compozitia speciala a miezului de ipsos densificat, placa Rigips Fonic® contribuie la reducerea cu 60% a disconfortului sonor.

Avantaje:
Placa RIGIPS® FONIC se adapteaza tuturor sistemelor: pereti, tencuieli uscate, plafoane instalandu-se in acelasi mod ca orice placa de gips carton

Utilizarea placilor Rigips® Fonic permite reducerea disconfortului sonor cu pana la 60%: testele desfasurate anul trecut la laboratorul CSI din Praga, recunoscut la nivel european, au aratat o crestere cu 4 dB a indicelui de izolare acustica obtinut prin inlocuirea placii standard cu placa Rigips® Fonic in constructia unui perete simplu placat. Utilizarea lor in sisteme cu dubla placare duce la o si mai mare crestere a indicelui de izolare acustica.


Gama completa de acesorii specifice sistemelor RIGIPS® FONIC:
Profilele RIGIPS® FONIC SP75 cu o sectiune speciala ce ajuta la reducerea transmiterii zgomotului aerian.
Tijele acustice - contin un element de cauciuc cu rol fonoizolant.
Documentatie preluata de la Rigips Romania.

miercuri, 17 august 2011

Noua vata minerala Knauf Insulation cu ECOSE® Technology


Produsele din vată minerală Knauf Insulation obţinute cu ECOSE® Technology nu au aspectul şi nici textura similare altor tipuri de izolaţii pe care le-aţi mai întâlnit. Este folosită o tehnologie nouă, revoluţionară, de obţinere a unui liant fără formaldehide, pe bază de materii uşor regenerabile care înlocuiesc produsele chimice pe bază de petrol folosite pe scară largă pentru alte tipuri de produse de izolare. ECOSE Technology, liant pe bază de materii biologice, rezultat a 5 ani de cercetare intensivă, conferă fineţea deosebită şi nuanţa maronie, naturală a noii generaţii de vată minerală. Nuanţa maronie, naturală indică un nivel superior de sustenabilitate care nu a mai fost atins anterior. Vata minerală este mult mai uşor de manipulat, este mai fină, mai puţin prăfoasă, fără miros şi uşor de tăiat.


In condiţiile în care, în acest moment, orientarea este către creşterea responsabilităţii faţă de mediul înconjurător şi utilizarea de produse fără formaldehide, vata minerală Knauf Insulation cu ECOSE Technology se încadrează perfect în această tendinţă. Noua vată minerală naturală Knauf Insulation nu conţine coloranţi artificiali sau adaos de formaldehide.
Odată cu nuanţa maronie, naturală, noua generaţie de vată minerală este mult mai plăcută la atingere păstrând aceleaşi performanţe superioare pe care le regăsim şi la vata minerală de sticlă tradiţională: izolare termică şi fonică ridicată, aceeaşi clasă de protecţie la incendiu

■ mai fină
■ mai puţin prăfoasă
■ fără miros
■ uşor de tăiat
■ Vata minerală naturală Knauf Insulation este fabricată din materii prime naturale şi/sau reciclate, îmbinate cu ajutorul unei tehnologii pe bază de materii biologice, fără formaldehide, fenoli, acrili şi fără adaos de coloranţi artificiali, decoloranţi sau vopsea
■ contribuie la îmbunătăţirea calităţii aerului din interiorul clădirilor în comparaţie cu vata minerală tradiţională
■ reduce impactul asupra mediului înconjurător printr-un consum redus de energie
■ reduce emisiile poluante rezultate în urma procesului de producţie şi expunerile la locul de muncă
■ îmbunătăţeşte sustenabilitatea generală a clădirilor în care sunt folosite
■ costuri competitive faţă de vata noastră minerală tradiţională
■ Proprietăţile de termoizolare, clasa de protecţie la incendiu, izolarea fonică, absorbţia zgomotelor şi proprietăţile mecanice, precum şi conţinutul reciclabil, în plus, oferind un nivel superior de sustenabilitate.

Arhivă blog